Naar verluidt miljonair worden in slechts één jaar tijd met een website, het is nog steeds mogelijk. Al moet je in dit geval wel van het vrouwelijke geslacht zijn en er ook nog eens appetijtelijk uit zien. Poppy Dinsey besloot ongeveer een jaar geleden om elke dag een foto online te plaatsen van zichzelf om de outfit te showen die ze draagt.

De website die de naam ‘What I Wore Today’ draagt is een groot succes. De oprichtster Poppy Dinsey plaatst elke dag een foto van de outfit die ze draagt en vermeldt daarbij in het kort wat ze heeft gedaan en waar je de outfit kan kopen.

Inmiddels weten elke maand honderdduizenden vrouwen haar website te vinden om te zien wat voor leuke kleren ze nog kunnen kopen. Maar niet alleen vrouwen weten de website te vinden ook sponsors weten haar in grote getale te vinden. Poppy krijgt steeds meer kleding gratis aangeboden van fabrikanten en winkels, in de hoop dat ze deze op haar website plaatst en de verkopen daardoor flink toenemen.

Volgens Business Insider gaat het sprookje van Poppy binnenkort een stuk groter worden. Er zou een heel sociaal netwerk worden ontwikkeld achter de website What I Wore Today. Het doel daarbij is dat ook andere mensen kunnen laten zien wat ze die dag voor kleding dragen en waar ze deze hebben gekocht. Op die manier moet het nog makkelijker worden voor vrouwen om kleding te vinden. Ook moet het makkelijker worden om nieuwe merken te ontdekken en te zien in welke steden welke kleding en merken populair zijn.