2min

Gamers die ontevreden zijn met hun recent aangeschafte exemplaar van de pc-versie van Tiger Woods Golf 12 krijgen de mogelijkheid van Electronic Arts om hun geld terug te krijgen. Dit maakte de studio afgelopen woensdag bekend.

Het in Los Angeles gevestigde Electronic Arts kwam tot dit besluit nadat zij steeds meer kritiek kregen van kakelverse Tiger 12-eigenaars. De gamers klagen over de korte duur van het spel en hebben nog minder lofzang over wanneer het gaat over de solide kwaliteit van het spel wanneer deze wordt vergeleken met de console-versie. Daarnaast zijn zij ook niet te spreken over de missende features die wel zijn te vinden op de versies voor de Xbox 360 en de PlayStation 3. Als laatste maakt het moeten betalen voor de multiplayer van het spel het negatieve plaatje compleet.

Volgens vele pc-gamers zou het ook niet om dezelfde versie van het spel gaan wanneer er wordt gekeken naar de grote verschillen tussen de pc-versie en die voor de consoles van Microsoft en Sony. Nadat Electronic Arts een groot aantal klachten binnen kreeg over het spel heeft de studio besloten om drastische maatregelen te treffen.

Pc-gamers kunnen nu namelijk het hele bedrag wat zij voor de game hebben betaald teruggestort krijgen op hun rekening. Als er op verschillende fora wordt gekeken kan er waargenomen worden dat veel van deze eigenaren hier dankbaar gebruik van maken. Wanneer jezelf ook in het bezit bent van het spel en je niet tevreden bent, kan je middels de Licechat-functie van EA Support contact zoeken met een medewerker en vervolgens vragen om een refund.