2min

Tags in dit artikel

, ,

De populaire racegame Gran Turismo 5 zal op 18 oktober verrijkt worden met maar liefst vier DLC-pakketten. Echter vallen deze pakketten voor sommige spelers toch wat tegen.

Op 18 oktober zullen namelijk de pakketten Racing Car Pack, Course Pack, Racing Gear Pack en Paint Pack uitkomen. Echter zullen voor de meeste spelers alleen de eerste twee pakketten, Racing Car Pack en Course Pack interessant zijn. Zo unlocked het eerste pakket na aanschaf een vijftiental nieuwe auto’s waaronder de Red Bull X2011 Prototype ’11 en verschillende speciale uitvoeringen van huidige auto’s in het spel. Dit pakket gaat 8 euro kosten.

Daarnaast unlocked het Course Pack voor een bedrag van 4 euro het Spa Francorchamps-circuit en een kartcircuit. Het Gear Pack zal op zijn beurt de mogelijkheid bieden om de uitrusting van je bestuurder verder aan te passen en kan je je auto’s verven met het Paint Pack. Deze pakketten gaan ieder over de toonbank voor een bedrag van 2 euro. Koop je alle vier de pakketten in één keer dan zijn de pakketten iets voordeliger, dan ben je slechts 12 euro kwijt.

Waarschijnlijk zullen veel die-hard gamers een beetje teleurgesteld zijn in de downloadable content. Ondanks dat ze een vijftiental nieuwe auto’s en twee nieuwe circuits met open armen ontvangen, zit waarschijnlijk een groot deel van de gamers niet te wachten op het Gear en Paint pakket, maar had het liever meer circuits of auto’s gezien. Als we de beloftes van de ontwikkelaars echter in ons hoofd houden kunnen we in de toekomst nog een aantal DLC-pakketten verwachten voor deze game.