1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Wanneer je Modern Warfare op de Xbox 360 speelt en dit geheel zonder problemen kan doen mag je blij zijn. Er zijn namelijk aardig wat bezitters die kampen met problemen rondom het lezen van de discs.

Het gaat hierbij niet om een specifieke error. Zo kunnen deze errors variëren van "unable to read disc errors" welke in elk stadium van het spel op kunnen duiken tot het niet herkennen van de disc wanneer deze in de tray wordt geplaatst. Het zou hierbij niet om problemen gaan welke veroorzaakt worden door de Xbox 360 maar aan de discs liggen. Wanneer de gebruikers namelijk de disc in een andere console plaatsten, blijven de problemen aanhouden.

Microsoft raadt daarom degene aan die problemen ondervinden op zoek te gaan naar een vervangend kopie van het spel. Tot nu toe heeft Activision echter nog niet gereageerd op de problemen. Echter zullen zij wel inmiddels op de hoogte zijn gesteld van de problemen. Met die reden kan je, wanneer je ook problemen ondervind, niets anders doen dan je probleem melden op de supportforums.