Sony deelt gratis spellen uit aan PS Plus-leden

Sony gaat aankomende maand gratis spellen uitdelen aan al haar PlayStation Plus-leden. Er wordt vandaag afgetrapt met Sonic the Hedgehog 2.

Sony deelt gratis spellen uit aan PS Plus-ledenNa deze game zullen er nog elf volgen. Het gaat hierbij om acht PSN-games, twee mini’s en twee PSone klassiekers. Echter gaat het wel om games die de afgelopen maanden al beschikbaar waren voor PlayStation Plus-leden. Deze actie is dan ook vooral bedoeld om nieuwe leden aan te trekken. Daarnaast bied de actie ook de mogelijkheid om de games nog een keer te downloaden voor mensen die bijvoorbeeld bepaalde games net gemist hebben.

Volgens de officiële blog van PlayStation kunnen PlayStation Plus-leden deze maand veel moois verwachten. Echter wordt er wel aangeraden om de Store op regelmatige basis te bezoeken. Sommige spellen en acties zullen namelijk niet al te lang in de Store te vinden zijn. Zo zal Sonic the Hedgehog 2 op drie december al weer afgewisseld worden door de volgende game. Naast deze twaalf games belooft Sony ook nog het nodige andere aan leuke en interessante extra’s. Wanneer je dus een abonnement hebt op PlayStation Plus raden we je aan om de Store goed in de gaten te houden aankomende maand.

Bron:PlayStation Blog