1 min Applications

Vacature suggereert nieuwe Call of Duty-game

Uit een op Gamasutra geplaatste vacature valt op te maken dat Sledgehammer Games, mede-ontwikkelaar van Modern Warfare 3, zich opmaakt voor een nieuwe game uit de Call of Duty-reeks.

Vacature suggereert nieuwe Call of Duty-gameOp de website valt namelijk te lezen dat de er bij Slegdehammer Games versterking word gezocht voor het Call of Duty-ontwikkelteam. Daarnaast wordt er gesproken over werkzaamheden aan een "onaangekondigde prestigieuze consoletitel" wat zwaar doet vermoeden dat de eerste werkzaamheden voor een nieuwe titel al weer begonnen zijn. Buiten dit nieuws is er echter nog niets bekend over eventuele werkzaamheden.

Wanneer je bij Sledgehammer Games aan de gang gaat zal je gaan werken aan de multiplayermodi en nieuwe online features voor een onaangekondigde consoletitel. Naast een vervolg op Modern Warfare 3 is het ook mogelijk de Sledgehammer Games een ander project oppakt. Voordat de ontwikkelaar namelijk in het Modern Warfare 3 avontuur stapte, bestonden de werkzaamheden uit het ontwikkelen van een third-person versie van Call of Duty. De mogelijkheid bestaat dus dat deze game nu weer opgepakt wordt door de studio.

Bron:Gamasutra