1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Nu dat Modern Warfare 3 inmiddels al weer een paar weken in de schappen ligt en het meeste stof weer een beetje is neergedaald, wordt er al weer druk vooruit gekeken door de spelers van dit spel. Deze zijn namelijk benieuwd naar de aankomende downloadbare content (DLC).

Volgens de laatste geruchten zouden de spelers van Modern Warfare 3 maar liefst twintig van deze DLC-pakketten tegemoet kunnen zien. Waar veel speler erg blij gestemd zullen zijn met dit nieuws, rijst het ook vragen op. Wanneer er daadwerkelijk twintig van deze pakketten uit zullen komen, kun je je ook afvragen of er niet teveel weg is gelaten uit de oorspronkelijke game. Met twintig pakketten is er wellicht eerder sprake van het uitmelken van de franchise.

Naar verwachting zullen houders van een Elite-abonnement de nieuwe content eerder kunnen downloaden dan spelers die geen abonnement hebben. Hoeveel eerder dit zal zijn is echter niet bekend. Uit uitgelekte screenshots is echter al bekend dat we binnenkort een eerste pakket kunnen verwachten met daarin vijf nieuwe mappen. Deze zullen luisteren naar de namen Morning Wood, Concrete, Park, Italy en Overwatch. De laatstgenoemde draagt dezelfde naam als een map uit Modern Warfare 2. Het is echter niet bekend of het hierbij om een remake van de map gaat of niet.