1 min

Tags in dit artikel

, ,

Het nieuwste deel van Assassin’s Creed, welke als Assassin’s Creed III werd gedoopt, zal zich afspelen gedurende de Amerikaanse Revolutie. Het hoofdpersonage is een inheemse Amerikaan, maar zijn naam is nog niet bekend. Ubisoft zal binnen enkele dagen zelf meer informatie rondom de game onthullen.

Er gingen al enige tijd geruchten over de nieuwe setting van Assassin’s Creed en de Verenigde Staten werden meer dan eens vernoemd. Nu lijkt het erop dat het eerste bewijsmateriaal is gevonden. Kotaku kwam namelijk op de proppen met een afbeelding van een poster voor de game, welke ze van een medewerker van het Amerikaanse Best Buy ontvangen hebben.

Op deze poster is een karakter te zien dat gehuld gaat in kledij die zowel aan de gilde van Assassins doet denken, als aan de inheemse bevolking van Amerika, de indianen. Zo is er sprake van de witte mantel van de Assassins, maar ook van een wijde Indianenhoos. De verschillende wapens doen tevens denken aan de indianen, zo draagt de Assassin een Tomahawk en een boog met de bijbehorende pijlen, beiden afgewerkt met typerende veren. Er is ook een hint van de Hidden Blade op de linkerarm van het karakter te zien.

Ubisoft is voornemens om binnen enkele dagen een officiële aankondiging van de game te doen, volgens de medewerker van Best Buy staat de bekendmaking gepland voor 5 maart.