1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Ook in 2012 kunnen we een nieuw deel van de Assassin’s Creed-reeks tegemoet zien. Ubisoft bevestigt een nieuw deel dat gepland staat voor 2012. Het nieuwste deel, Assassin’s Creed: Revalations, zal vanaf volgende week verkrijgbaar zijn.

Deze aankondiging deed uitgever Ubisoft afgelopen woensdag op een bijeenkomst voor investeerders. Yves Guilemot, CEO van het bedrijf, sprak hier over de aankondiging van het nieuwe deel uit de reeks, maar ging niet verder in op de game. De CEO stelde enkel dat het opnieuw zou gaan op een nieuwe volwaardige titel uit de Assassin’s Creed-reeks. Guilemot liet echter wel los dat de uitgever aankomende maanden meer informatie los zal laten over het nieuwe deel.

Dat de CEO van Ubisoft niets losliet over de nieuwe game wil niet zeggen dat we er nog niets vanaf weten. Recent liet namelijk een van de ontwikkelaars van Assassin’s Creed al los dat het nieuwste deel van de game zich in de nabije toekomst af zal spelen. De game zal zich namelijk afspelen rond het einde van de wereld in december 2012. Het kan dus verwacht worden dat Ubisoft de game voor die tijd zal lanceren.