1 min

Tags in dit artikel

, ,

Afgelopen maandag werd de naam van het nieuwe deel al bekend maar nu heeft Ubisoft het officiële nieuws naar buiten gebracht. Assassins Creed Revelations is officieel aangekondigd door de uitgever zelf.

Assassins Creed: Revelations zal na Assassins Creed II en Brotherhood het laatste deel zijn uit de Ezio-trilogie. De speler zal opnieuw in de huid kruipen van Ezio Di Auditiore Di Firenze. Het nieuwste deel uit de Assassins Creed serie zal zich afspelen in het vroegere Istanboel genaamd Constantinopel. Daar zal Ezio in de voetsporen treden van de legendarische Altaïr. Een bekend personage uit de vorige delen van de populaire serie.

De game zal zoals gewoonlijk weer een singleplayer en multiplayer hebben. Volgens Ubisoft is de multiplayer gebaseerd op die uit het vorige deel maar zijn er wel de nodige verbeteringen toegepast. Naast deze verbeteringen zou de multiplayer ook een stuk uitgebreider zijn. Voor het eerst in de geschiedenis van de serie zal het spel ook gelijktijdig uitkomen op alle platformen, de release staat gepland voor november. Voorheen verscheen de pc-versie van het spel altijd een aantal maanden later.