1 min Applications

Tien miljoen downloads voor Angry Birds Space

In de eerste drie dagen na de lancering van Angry Birds Space is de populaire game al meer dan tien miljoen keer gedownload. Dit nieuws weet ontwikkelaar Rovio te melden. De game werd afgelopen donderdag gelanceerd voor Android en iOS.

Tien miljoen downloads voor Angry Birds SpaceRovio wist dit nieuws vol trots te melden. Jammer genoeg kon de ontwikkelaar van de Angry Birds-games niets melden over de verdeling tussen Android en iOS, of hoeveel mensen er voor de speciale HD-versie voor de iPad hebben gekozen. Het enige wat Rovio wel meldde is het feit dat er meer moois op de agenda staat. Hiermee doelt de ontwikkelaar op de mogelijkheid om in-game extra levels en elementen te kunnen kopen.

Ondanks de warme ontvangst op het Android- en iOS-platform stelde de ontwikkelaar in eerste instantie ook teleur. Rovio liet namelijk weten voorlopig geen aspiraties heeft om een versie van de nieuwe game te ontwikkelen voor het Windows Phone-platform. Echter kwam de ontwikkelaar hier later op terug en liet het weten alsnog aan de slag te gaan met een versie voor Windows Phone.

Bron:Slashgear