Angry Birds Space is Rovio’s snelst groeiende game

Angry Birds Space, de nieuwste game uit de Angry Birds-reeks, is sinds de lancering meer dan 50 miljoen keer gedownload. Daarmee is Angry Birds Space het populairste en snelst groeiende mobiele spel dat Rovio ooit heeft uitgebracht.

Angry Birds Space is Rovio’s snelst groeiende gameDat schrijft game ontwikkelaar Rovio op haar weblog. Rovio lanceerde Angry Birds Space op donderdag 22 maart. In de eerste drie dagen na de lancering werd de game meer dan tien miljoen keer gedownload. Inmiddels is de game al 35 dagen verkrijgbaar. In die tijd is Angry Birds Space meer dan 50 miljoen keer gedownload door gameliefhebbers. Angry Birds Space is uitgebracht voor iOS, Android, Mac en Windows.

Rovio zegt dat dit resultaat boven alle verwachtingen is. "Wij willen onze dankbaarheid uitspreken naar alle fans van Angry Birds, waar ook ter wereld. Deze cijfers geven aan hoe ontzettend populair het spel is, maar onze voornaamste doelstelling is om nieuwe en plezierige spellen te creëren", aldus de game ontwikkelaar op haar weblog.

Rovio eindigt haar bericht met de belofte dat er "nog iets groters" in de maak is. De kans is groot dat de ontwikkelaar op een opvolger van Angry Birds Space doelt. Meer dan deze algemene mededeling wil Rovio op dit moment niet kwijt. Het bedrijf adviseert om de weblog goed in de gaten te houden.

Bron:Rovio Blog