Darksiders II, een game van THQ, zal twee maanden later verschijnen dan aanvankelijk aangekondigd werd. In plaats van een lancering aan het einde van juni, zal de game niet eerder dan in augustus op de markt komen.

Dat meldt uitgever THQ. In februari kondigde THQ aan dat de ontwikkelingsfase van de game bijna was afgerond. Kort daarop verschenen de eerste geruchten dat de game pas na 29 juni, de originele lanceerdatum, op de markt zou verschijnen. THQ reageerde niet op deze geruchten, maar kan nu niet langer ontkennen dat er een kern van waarheid in de geruchten zit.

THQ schrijft op haar website: "We kwamen steeds dichter bij de lanceerdatum en het ontwikkelteam vroeg om meer tijd. Darksiders II is een enorm project met veel content, meer dan zijn voorganger. Een latere release geeft Vigil extra tijd om de game op te poetsen en nog extra op bugs te testen om zo zeker te zijn dat alles aan Darksiders II de hoge kwaliteit heeft welke ervan verwacht wordt. We benadrukken dat het uitstel van de lanceerdatum niets te maken heeft met de recente ontslagen bij Vigil Games."

Darksiders II stond oorspronkelijk voor 29 juni op de planning. THQ stelt dat het slechts om een kleine vertraging gaat en dat het wachten meer dan de moeite waard zal zijn. De uitgever zegt dat Darksiders II echt in augustus zal verschijnen en het niet nog eens vertraagd zal worden.