Blizzard heeft bekendgemaakt dat zijn nieuwe topper, Diablo III, opnieuw uitgesteld zal worden. De game is naar verwachting één van de beste games van dit jaar, maar zal nog minimaal tot het tweede kwartaal van het jaar op zich laten wachten.

Tijdens het bekendmaken van de financiële resultaten van het bedrijf werd duidelijk dat de release van de game opnieuw opgeschoven werd. In het begin van 2011 maakte Blizzard bekend dat de game aan het einde van dat jaar gelanceerd zou worden, maar maakte vervolgens tegen die tijd bekend dat de release opnieuw een kwartaal werd opgeschoven. Nu maakt Blizzard dus opnieuw de verwachtingen niet waar en wordt de release nogmaals een kwartaal opgeschoven.

Blizzard heeft aangegeven dat de lancering van Diablo III opnieuw uitgesteld is omdat het ontwikkelteam een aantal grote veranderingen wil implementeren waardoor de game in grote mate wordt verbeterd. Blizzard wil de best mogelijke game op de markt zetten en als een uitstel daar dan uit voortkomt, dan zij het zo.

De verwachting is dat Diablo III nog minimaal tot 1 april op zich laat wachten, maar de release zou zelfs pas kunnen vallen op 30 juni, het einde van het tweede kwartaal van 2012.