Paul Ceglia moet diep in de buidel tasten. De man die claimt dat hij recht heeft op een deel van Facebook, moet maar liefst 92.000 dollar overmaken op de rekening van Facebook. Dit heeft een rechter besloten.

De kosten die Ceglia moet vergoeden staan gelijk aan de tijd die de advocaten van Facebook moesten besteden aan het indienen van aanvragen, om te zorgen dat de man zijn documenten openbaar maakte. Dit heeft de rechter in de zaak besloten. Wanneer Ceglia het bedrag niet kan vergoeden, zal hij dit aan moeten tonen door zijn financiële situatie openbaar te stellen. Houdt de man zich niet aan de uitspraak, dan kan de rechter nog eventuele verdere stappen nemen, mogelijk wordt de rechtszaak, aangespannen voor Ceglia, in dat geval verworpen.

Facebook en Paul Ceglia zijn al een tijdje in een rechtszaak verwikkeld. Ceglia spande in 2010 een rechtszaak aan tegen het sociale netwerk. De man claimt bewijs te hebben dat hij in 2003 een contract op zou hebben gesteld met oprichter Mark Zuckerberg. Met dit contract als bewijs zou de inwoner van New York recht hebben op de helft van Facebook. Vooralsnog heeft Ceglia zijn gelijk echter niet weten te krijgen.