1 min

Tags in dit artikel

, ,

Acrylic Software heeft bekend gemaakt dat de activiteiten van het bedrijf worden gestaakt maar dat de producten wel gewoon beschikbaar blijven. Reden voor het staken van de activiteiten is dat de enige twee werknemers, de ontwikkelaars, zijn overgenomen door Facebook.

Acrylic Software is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van applicaties als Pulp en Wallet. De twee werknemers die Acrylic Software zich rijk is zullen zich bij het Design team van Facebook voegen. Om die reden zullen de applicaties van het bedrijf geen verdere ontwikkeling meer krijgen. De applicaties blijven echter wel beschikbaar voor aankoop en gebruik.

Beide bedrijven lieten niet veel informatie los over de overname. Doordat Facebook zich enkel richt op het aantrekken van de twee ontwikkelaars achter het bedrijf en niet Acrylic Software in zijn geheel lijkt het erop dat het sociale netwerk vooral talent aan wil trekken. Eventuele patenten, technologieën en gebruikersgegevens blijven namelijk in handen van Acrylic Software.