1 min

De nieuwste uitbreiding van het populaire spel World of Warcraft zal op 25 september uitkomen. Vanaf die datum zal Mist of Pandaria verkrijgbaar zijn. Dit heeft uitgever Blizzard Entertainment laten weten.

Mist of Pandaria zal de vierde uitbreiding op World of Warcraft zijn. De uitbreiding zal zoals altijd weer veel nieuws toevoegen aan het spel wat nog altijd door ruim elf miljoen mensen wordt gespeeld. De belangrijkste en grootste toevoegingen zijn de toevoeging van een nieuw continent genaamd Pandaria. Daarnaast zal de uitbreiding opnieuw een nieuw ras toevoegen aan het spel, de Panda’s. Ook wordt de levelcap bijgesteld tot level 90.

Wanneer de uitbreiding op de markt verschijnt zullen spelers de keuze hebben uit verschillende versies. Zo zal de normale versie over de toonbank gaan voor een prijs van 34,99 euro. Er komt echter ook een Digital Deluxe-versie en een Collector’s Edition op de markt. De Digital Deluxe-versie zal de speler voorzien van een exclusieve vliegende mount en een huisdier. De Collector’s Edition voegt enkel extra’s toe buiten het spel. Zo bevat deze versie bijvoorbeeld een DVD, soundtrack-CD, mousepad en artbook.