1 min

Oplettende Amazon-bezoekers zijn op een interessante bevinding omtrent Ubisoft’s Assassin’s Creed III gestuit. Op de boxcover die op de website te vinden is, is af te lezen dat de PlayStation 3-versie van de topgame een uur extra gameplay zal bevatten.

Op de boxcover van de PS3-versie is de tekst ‘Bevat 60 minuten exclusieve gameplay’ te lezen. Gedurende de E3 maakten Sony en Ubisoft al duidelijk dat er extra content voor de PlayStation 3-variant van de game zou worden ontwikkeld en tijdens de lancering van de game beschikbaar zou zijn. Het is onduidelijk of er met het extra uur gameplay wordt gedoeld op deze content. Eveneens onduidelijk is of de content al direct op de disc staat en of er nog extra voor betaald dient te worden.

Ubisoft brengt Assassin’s Creed III op 31 oktober uit voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Toekomstige Wii U-bezitters moeten tot na die datum wachten op Assassin’s Creed III. Er bestaat een reële kans dat de exclusieve content op een later tijdstip ook wordt aangeboden aan de bezitters van een PC-, Xbox 360 of Wii U-versie van Assassin’s Creed III.