1 min

Ziggo gaat voor de tweede keer dit jaar de internetsnelheid van sommige abonnementen verhogen. In april van dit jaar werden de snelheden van Internet Z2, Alles-in-1 Basis en Plus al verhoogd. Nu worden er opnieuw snelheden verhoogd en weer zijn de klanten met een Internet Z2 of Alles-in-1 Plus abonnement de gelukkige.

Opnieuw worden dus twee abonnementen in snelheid verhoogd, die in april ook al meer bandbreedte kregen. Internet Z2 gaat vanaf 1 oktober van 30/3 Mbit/s naar 40/4 Mbit/s. Waarbij het eerste getal staat voor de downloadsnelheid en het tweede voor de uploadsnelheid.

Alles-in-1 Plus gaat van 50/5 naar 60/6 Mbit. Een verhoging die de gebruiker waarschijnlijk niet echt zal gaan merken. Alleen bij het downloaden van extreem veel data hebben klanten profijt van deze nieuwe snelheid.

Ziggo trekt de hele maand oktober uit om alle klanten te voorzien van de nieuwe snelheden. Het bedrijf heeft al wel voldoende ruimte op het netwerk voor de extra bandbreedte maar moet alle modems op afstand resetten om de nieuwe snelheid mogelijk te maken. Wil je niet wachten tot Ziggo jouw modem op afstand reset en je de verhoogde snelheid krijgt, haal dan begin oktober de stekker uit je modem voor ongeveer 15 minuten. Je beschikt dan meteen over de nieuwe internetsnelheid.