Razer gaat een gaming-tablet maken. CEO Min-Liang Tan deelde afgelopen week mee op Facebook dat wanneer zijn bericht binnen zeven dagen 10.000 likes of shares zou krijgen dat Razer het concept, wat eerder dit jaar al ontwikkeld was door het bedrijf, een realiteit zou worden. Binnen een dag waren deze likes al binnen, dus gaf Tan aan dat het deze week zal beginnen met het onderzoeken wat de toekomstige gebruikers van de gaming-tablet voor wensen hebben bij het apparaat.

Dit onderzoek zal via de website van Razer gaan lopen, maar ook via de Facebookpagina van het bedrijf. Hier kunnen suggesties aangeleverd worden betreffende specificaties en de prijs. In januari dit jaar maakte Razer het project met de naam "Project Fiona" bekend, destijds had de tablet een Intel Core i7-processor, destijds gaf het bedrijf aan dat het een prijs van maximaal 1.000 dollar voor ogen had.

De conceptversie van Project Fiona draaide op een Windows-systeem. Via Twitter vroeg iemand aan Tan of de gaming-tab bij lacering op Windows 8 zou draaien, Tan antwoordde hierop met een allesomvattend "Ja".