Microsoft heeft gisteren de lancering van Office 2013 (RTM) aangekondigd, de RTM-versie is de definitieve versie die in de winkel komt te liggen. Dit bericht volgt na het nieuws van Microsoft Tsjechië eerder deze week, dat al met informatie naar buiten kwam over de lanceringsdata van de nieuwste Office.

Een woordvoerder van Microsoft liet gisteren weten dat de publieke lancering van Office 2013 in de planning staat voor het eerste kwartaal van 2013, TechNet en MSDN leden kunnen de RTM-versie van Office 2013 al vanaf midden november downloaden en uittesten.

Eerder deze week stelde product manager Petr Bobek van Microsoft Tsjechië nog dat Office 2013 vanaf december beschikbaar zou worden gesteld aan bedrijven met daarop volgend een publieke lancering eind februari 2013. De nieuwe versie van Office 365 zou in maart 2013 gelanceerd worden. Microsoft stelde vervolgens dat de informatie die gedeeld was door Microsoft Tsjechië niet accuraat was en dat ze verder geen informatie hadden om te delen.