Facebook stelt een aantal aanpassingen in het beleid van het bedrijf te willen doorvoeren, zo zou Erin Egan, Chief Privacy Officer (CPO) bij Facebook, een wat meer publieke rol krijgen. Hij zou namelijk een eigen "Vraag het de CPO"-functie op de site gaan dragen.

De Vraag het de CPO-functie zou in de komende weken op Facebook gaan verschijnen, dit in combinatie met een serie van live evenementen waarin vragen over privacy, veiligheid en beveiliging beantwoord worden. Daarnaast wil Facebook ook veranderingen zien in hoe de site bestuurd wordt, het bedrijf stelt weg te willen bewegen van het huidige model waarin gestemd wordt, om feedback aangaande beleidsveranderingen te vergaren. De huidige manier zou naar eigen zeggen niet om kwaliteit maar kwantiteit gaan, dit terwijl de nieuwe manier zou leiden tot meer zinvolle feedback en betrokkenheid.

Ook wil Facebook wat wijzigingen op het gebied van het beleid rondom datagebruik doorvoeren. Hieronder vallen onder andere nieuwe filters die ingesteld kunnen worden om beter af te stemmen van wie je Facebook-berichten wil ontvangen. Ook zijn er ideeën voor nieuwe manieren om de gebruiker eraan te herinneren wat er zichtbaar is op diens profiel voor mensen van buitenaf.

Gebruikers hebben tot 28 november de tijd om feedback te geven op alle voorgestelde aanpassingen van Facebook, hierna zal Egan in één van de live-evenementen antwoord geven op de feedback van de gebruikers.