1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Maxis en EA hebben bekendgemaakt welke games zij ter compensatie aan zullen gaan bieden voor de serverproblemen met SimCity.

Alle spelers die SimCity gekocht hebben, mogen uit een van de volgende games kiezen: Mass Effect 3, Dead Space 3, Need for Speed: Most Wanted, Medal of Honor: Warfighter, Bejeweld 3, SimCity 4, Battlefield 3 of Plants vs. Zombies.

Iedereen die SimCity heeft gekocht voor 25 maart 2013 komt in aanmerking voor de gratis game.

Vanaf 22 maart komt er een speciaal portal online in Origin waarin gamers hun keuze kunnen maken. Vanaf vandaag gaan er e-mailberichten de deur uit naar alle SimCity-gamers om hun van dit aanbod op de hoogte te stellen.

De SimCity-gamers hebben maar iets meer dan een week de tijd om hun game te claimen. Op 30 maart zal het portal alweer sluiten en is de actie afgelopen.

SimCity lanceerde op 5 maart in de Verenigde Staten en had al direct serverproblemen. Op 7 maart kwam de game in Nederland beschikbaar, waarbij eveneens de servers het niet aan konden. Toen er eenmaal genoeg servers bij waren geplaatst, bleek de game bovendien erg veel bugs te bevatten.

Update 18:34: aangegeven wie in aanmerking komen voor de compensatie.