1 min

Tieneridool Justin Bieber heeft recentelijk een investering van 1,1 miljoen dollar gedaan in een nieuw sociaal netwerk dat speciaal gericht is op tieners; Shots of Me. Ook bokser Floyd Mayweather investeerde in het sociale netwerk.

Shots of Me is een sociaal netwerk speciaal bedoeld voor tieners. Het is voor de tieners mogelijk om selfies te uploaden naar de website. De website is een project van broers John en Sam Shahidi, die eerder met hun bedrijf RockLive al mobiele games maakten in samenwerking met atleten als Mike Tyson, Cristiano Ronaldo en Usain Bolt.

Bieber liet eerder al via Twitter weten dat de popster bezig was met de spellen van de twee broers. Sindsdien is hij betrokken bij het testen van producten en het geven van feedback. De makers van de sociale media-website geven aan dat Shots of Me het hoofd moet gaan bieden aan cyberpesten. De doelgroep van tieners wordt volgens de broers Shahidi de groep tieners die moe wordt van alle "drama" op Facebook.

Een app voor het sociale netwerk moet later deze week beschikbaar zijn via de App Store voor iOS. Of het sociale netwerk ook via andere systemen te gebruiken zal zijn is op dit moment nog niet bekend.