Ziggo heeft per e-mail aan alle klanten laten weten dat het de tarieven per 1 april 2014 gaat aanpassen. Voor de meeste klanten zal het inhouden dat ze 1 euro meer per maand gaan betalen, voor alle Alles-in-1 en TV+Internet abonnementen geldt namelijk dat er maandelijks 1 euro bijkomt. De meeste klanten hebben een van die abonnementen.

Ziggo heeft de nieuwe tarieven op zijn website gepubliceerd en deze gaan per 1 april 2014 in. Momenteel worden alle klanten per e-mail op de hoogte gesteld van de tariefwijziging. Naast het aanpassen van de standaard abonnementen zijn er ook prijsaanpassingen voor het TV Plus en TV Extra-abonnement. TV Plus wordt 1,45 euro en Tv Extra 50 eurocent per maand duurder.

Voor alle liefhebbers van het Hindi-pakket is er wel goed nieuws, dit pakket wordt goedkoper en gaat van 24,95 euro naar 17,50 euro per maand.

De grootste wijzigingen maakt Ziggo op het gebied van vast bellen, daar moeten klanten vanaf 1 april bij een standaard abonnement 0,09 euro per minuut gaan betalen, plus een starttarief van 0,09 euro. Dat geldt ook voor het onderling bellen met andere Ziggo-abonnees. Daar staat tegenover dat het VolopBellen Altijd en VolopBellen Avond/Weekend niet alleen gratis is naar vaste nummers maar ook naar Nederlandse mobiele nummers.

Voor een compleet overzicht van alle tariefwijzigingen verwijzen we graag door naar de Ziggo-website.