Google heeft de eerste bètaversie van Chrome 34 uitgebracht en daarin is een opvallende functie ingebouwd. Met Chrome 34 wordt het mogelijk om door middel van spraak een zoekopdracht in te voeren.

Nadat de webbrowser hiervoor toestemming heeft gekregen, wordt in bepaalde situaties geluisterd of de gebruiker "OK Google" zegt, waarna een zoekopdracht kan worden ingevoerd. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer een nieuw tabblad wordt geopend, of als naar Google.com wordt genavigeerd. Deze functie wordt uitgerold voor Engelstalige gebruikers en zal beschikbaar komen op Chrome OS, Windows en Mac OS X. Ondersteuning voor andere talen wordt door Google beloofd, maar welke talen het betreft is onduidelijk.


Zoals gewoonlijk voegt Google ook de gebruikelijke aanvullende ondersteuning voor nieuwe webtechnieken toe. Zo kunnen webontwikkelaars middels de scrset-functie meerdere resoluties van een afbeelding beschikbaar stellen, waarbij afhankelijk van de bandbreedte en schermresolutie wordt bepaald welke versie ingeladen moet worden.

De nieuwe bètaversie van Chrome is te downloaden via de website van Google.