1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Clouddienst Dropbox heeft een applicatie gelanceerd waarmee gebruikers de foto’s die ze op hun cloudruimte geplaatst hebben kunnen bekijken. Dropbox lijkt het aanbod met deze app breder te willen maken.

De Dropbox-applicatie Carousel is vanaf heden beschikbaar voor Android en iOS. Met de applicatie kunnen gebruikers de foto’s die ze op hun opslagruimte hebben staan bekijken. De synchronisatie van de foto’s verloopt razendsnel. Dropbox toonde dit door tijdens de presentatie foto’s van het publiek te maken, welke vervolgens al snel in het overzicht verschenen.

Met een regelaar onderin het scherm kan snel gewisseld worden naar foto’s van een andere datum. Het is ook mogelijk om een brede collectie van foto’s te delen met andere gebruikers, bijvoorbeeld via e-mail.

Dropbox lijkt het aanbod van diensten wat diverser te willen maken met de uitrol van Carousel. Deze week werd ook Mailbox voor Android en Mac OS X aangekondigd, deze applicatie wordt door een dochteronderneming van Dropbox ontwikkeld.

Carousel is te downloaden vanuit de App Store en Google Play.