Ziggo introduceert nieuwe abonnementen

Vandaag is de fusie tussen UPC en Ziggo min of meer afgerond, op de achtergrond worden er nog de nodige werkzaamheden uitgevoerd, maar het merk UPC bestaat niet meer. Vanaf vandaag gaat het bedrijf verder onder de naam Ziggo. Nu de fusie een feit is heeft de provider ook nieuwe abonnementen geïntroduceerd.

Ziggo is vandaag voor een groot deel van Nederland de kabelprovider, UPC bestaat vanaf vandaag niet meer en dat betekent ook de introductie van nieuwe producten bij Ziggo. Zo zijn alle abonnementen op de schop genomen en nieuwe klanten krijgen dan ook te maken met nieuwe abonnementen en die zijn in de meeste gevallen een stukje duurder geworden. Voor bestaande klanten verandert er nog niets.

Het nieuwe Alles-in-1 instapabonnement is Connect & Play Start. Dat abonnement kost 45,95 euro per maand en daarvoor krijg je een internetverbinding met een downloadsnelheid van 40 Mbps en een uploadsnelheid van 4 Mbps, 60 televisiezenders waarvan 27 in HD en vaste telefonie. Kiezen voor een abonnement zonder vaste telefonie leverde in het verleden nog weleens een fikse besparing op, dat is niet meer het geval, het verschil tussen Alles-in-1 Start en een TV+Internet start-abonnement is teruggebracht tot 1,45 euro per maand. Dat abonnement kost dus 44,50 euro per maand.

Bij een Alles-in-1 Connect & Play Complete abonnement krijg je een hogere internetsnelheid van 120/12 Mbps, nog steeds 60 zenders waarvan 27 in HD, maar krijg je ook een Horizon Mediabox waarmee je kan opnemen en pauzeren. Dit abonnement kost 59,95 euro per maand.

Tot slot is er nog het Alles-in-1 Connect en Play Max-abonnement, dit kost 73,95 euro per maand. Voor dat bedrag krijg je een internetsnelheid van 200/20 Mbps, 115 televisiezenders waarvan 38 in HD en wederom een Horizon mediabox.

Mobiele telefonie

Ziggo heeft ook de abonnementen van Ziggo Mobiel op de schop genomen. Er zijn drie standaard abonnementen; Ziggo Mobiel Voldoende met 75 belminuten, 75 sms-berichten en 200 MB aan dataverkeer voor 9 euro per maand. Ziggo Mobiel Ruim met 300 belminuten, 300 sms-berichten en 1000 MB aan dataverkeer voor 15 euro per maand en tot slot Ziggo Mobiel Enorm, waarmee je onbeperkt kan bellen en sms’en en 3000 MB aan dataverkeer krijgt voor 30 euro per maand.

Verder heeft Ziggo nog een gezinsabonnement genaamd Ziggo Mobiel Familie. Ook hiermee kan onbeperkt gebeld en gesmst worden en is er een databundel van 4000MB inbegrepen. Standaard levert Ziggo dit abonnement met twee simkaarten maar dit is uitbreidbaar tot maximaal 5 simkaarten. Hiermee deelt het hele gezin één databundel.