T-Mobile volgt het voorbeeld van veel andere Nederlandse providers en komt ook met een eigen televisiedienst in 2016. T-Mobile’s televisiedienst gaat Knippr heten en werkt net als bijvoorbeeld KPN Play via het internet.

De manier waarop we televisie kijken gaat de komende jaren veranderen, steeds meer providers kiezen ervoor om televisie ook via het internet aan te bieden en vaak tegen scherpere tarieven dan bijvoorbeeld Ziggo het nu aanbiedt. KPN heeft met KPN Play al een hele omgeving in de lucht waarbij je via het internet televisie kan kijken, Vodafone is ook druk bezig met een dergelijke televisiedienst en T-Mobile kondigt vandaag hetzelfde aan.

T-Mobile noemt zijn televisiedienst Knippr en de kijker kan zelf zijn televisie-aanbod gaan samenstellen, verder zal er net als bij KPN gewerkt worden met apps en kan je het televisiesignaal ook via de Apple TV of Chromecast bekijken.

Welke televisiekanalen T-Mobile allemaal gaat aanbieden is nog niet bekendgemaakt, mogelijk is het nog in gesprek met de televisiezenders. Een prijs voor de televisiedienst is op dit moment ook nog niet bekendgemaakt. Wel laat T-Mobile weten dat het abonnement maandelijks opzegbaar zal zijn.

Knippr zal in het voorjaar van 2016 beschikbaar komen en kan ook gebruikt worden door mensen die geen klant zijn bij T-Mobile.