CloudFlare voorziet duizenden websites van een anti-DDOS-beveiliging en een CDN-oplossing, en uit onderzoek van dit bedrijf blijkt dat maar liefst 94 procent van al het Tor-verkeer kwaadaardig is. Het anonieme netwerk wordt misbruikt door kwaadwillenden voor allerlei malafide doeleinden. Hierdoor kiezen steeds meer klanten van CloudFlare ervoor om al het Tor-verkeer te blokkeren of te voorzien van allerlei captcha- of Javascript-controles.

De CEO van CloudFlare, Matthew Prince, is vrij duidelijk in zijn blog, het Tor-verkeer wordt alleen maar kwaadaardiger. Aangezien grote uitgevers geen risico willen lopen kiezen ze er dan ook vaak voor om maar al het Tor-verkeer te blokkeren. Er zijn ook partijen die kiezen voor een controle om zeker te weten dat de gebruiker ook echt een persoon is en geen geprogrammeerde robot, dit biedt CloudFlare in de vorm van een captcha- of Javascript-controle. Volgens Prince wordt het Tor-netwerk veel misbruikt om e-mailadressen te verzamelen en te zoeken naar kwetsbaarheden in servers.

CloudFlare kiest er tegenwoordig automatisch voor om de threat-score van alle Tor-ipadressen automatisch een stuk hoger te maken. Het risico is simpelweg een stuk hoger dan bij normale ip-adressen.

Steeds meer diensten kiezen er ook voor om Tor-gebruikers te weren. Zo mogen Tor-gebruikers op Wikipedia al geen aanpassingen meer doen, maar zouden Akamai en Amazon Web Services al grotendeels het Tor-verkeer blokkeren.