1 min

De online televisiedienst van KPN was tot op heden enkel beschikbaar via de daarvoor ontwikkelde Android en iOS-app. KPN heeft nu ook een webplayer toegevoegd aan de website van KPN Play, zodat men ook via een browser naar Nederlandse televisie uitzendingen kan kijken.

Het televisiekijken veranderd en daar horen ook nieuwe innovatieve diensten bij, zo biedt KPN met KPN Play de mogelijkheid om voor 11,99 euro per maand televisie te kijken, dat kan via apps en nu dus ook via de website. Het enige wat je nodig hebt om gebruik te maken van de dienst is een internetverbinding, wie die verbinding levert is niet belangrijk, dat hoeft dus geen KPN-verbinding te zijn.

Op deze manier kan je in sommige gevallen goedkoper televisiekijken dan wanneer je een compleet abonnement afsluit. Daarnaast geeft het meer vrijheid, omdat KPN een dienst levert zonder beperkingen. Je kan dus ook op de camping televisie kijken.

De nieuwe webplayer is nog wel in beta dus het zou kunnen dat er hier en daar nog wat foutjes inzitten of dat de speler nog niet helemaal stabiel is. Die fouten zullen in de komende maanden worden opgelost, waarna KPN ongetwijfeld het beta labeltje zal verwijderen.