min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Vodafone heeft een primeur tijdens de 10e editie van Dance Valley: Vodafone klanten kunnen met een Vodafone live! UMTS toestel kijken naar rechtstreekse beelden van Dance Valley 2004 in Spaarnwoude. Dance Valley bezoekers krijgen via Vodafone live! UMTS exclusieve backstage beelden via Video Telefonie en er worden opvallende en verrassende momenten vastgelegd met Video MMS. Vodafone is de eerste mobiele operator die het mogelijk maakt om het bekendste dance-event van Nederland live te bekijken op de mobiele telefoon.

Op Dance Valley zijn Vodafone demonstratieteams aanwezig met Vodafone live! UMTS toestellen waarmee onder meer de live uitzending van de 10e Dance Valley editie en Video Telefonie aan 50.000 bezoekers wordt gedemonstreerd. Bezoekers kunnen ook zelf een Video Telefonie gesprek opzetten met de speciale DJ reporter.

Daarnaast zien de dance liefhebbers hun MMS Partyfoto’s op grote schermen op het festivalterrein. Deze foto’s kunnen zij direct versturen naar vrienden via de Vodafone internetsite in de speciale ‘Vodafone Dome’ of vanuit hun eigen Vodafone live! telefoon. In de Vodafone Dome en Truck kunnen bezoekers ook hun mobiele telefoon opladen, prepaid simkaarten en opwaardeerkaarten kopen en gratis een button laten maken van hun MMS partyfoto.