2min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Elektronicaretailer IMpact Retail gaat op termijn twintig nieuwe Apple Premium Resellers exploiteren in Nederland. De Apple Premium Reseller-winkels worden een onafhankelijke werkmaatschappij binnen IMpact Retail.

IMpact Retail is Nederlands grootste zelfstandige elektronicaretailer voor consumentenelektronica. Het bedrijf exploiteert onder meer de winkelformules It’s en PrijsTopper, en de webshops Modern.nl en best5.nl. In navolging van deze succesvolle concepten zal IMpact Retail ook Apple Premium Resellers-activiteiten uitrollen en exploiteren.

Momenteel zoekt IMpact Retail naar geschikte panden voor de Apple Premium Resellers. Uiteraard richt het bedrijf zich hierbij op A1-locaties verspreid over geheel Nederland. Na het bepalen van de locaties gaan speciale IMpact Retail-winkelbouwteams aan de slag met het opbouwen en inrichten van de winkels. Eenmaal gereed en geopend, verzorgt IMpact Retail de volledige exploitatie, waaronder personeelswerving en -training, logistiek en backoffice.

"IMpact Retail is als concern zo ingericht, dat we een passende formule hebben voor ieder type klant. De Apple Premium Resellers vormen een logische aanvulling op onze huidige formules. We versterken hiermee onze marktleidende positie op het vlak van elektronicaretail en de logistieke ondersteuning daarachter", zegt Phillipe Smit, directievoorzitter van IMpact Retail.

Apple Premium Resellers zijn onafhankelijke Apple-topwinkels voor iedereen: zowel voor professionals als voor thuisgebruikers. Bezoekers van een Apple Premium Reseller maken kennis met alle aspecten van Apple: de complete Apple-productlijn, waaronder een uitgebreid iPod-assortiment met bijhorende accessoires, een uitgebreid scala van Apple-oplossingen èn speciaal opgeleide medewerkers die laten zien hoe het Mac-platform aan al ieders verwachtingen zal voldoen.

In alle Apple Premium Resellers kunnen consumenten op hun gemak experimenteren met de hard- en software. Op dit moment zijn er reeds 28 Apple Premium Resellers operationeel in Nederland. Op zoek naar een Apple Premium Reseller in je buurt, ga dan naar: http://www.apple.com/nl/buy/locator/