Google heeft opnieuw aangekondigd te zullen gaan stoppen met een aantal diensten die zij aanbieden. Dit keer zal de fabrikant stoppen met Google Apps for Teams, Google Listen en Google Video for Business.

Zo nu en dan maakt Google een aankondiging dat het een aantal diensten zal stopzetten. Vaak zijn dit diensten die niet aan Google’s verwachten hebben voldaan en niet veel verkeer genereren. Dit weekend maakte de fabrikant zo’n aankondiging waarin het liet weten te stoppen met drie van zijn producten.

Google Apps for Teams, Google Listen en Google Video for Business zullen binnenkort niet langer worden ondersteund en daardoor niet meer zijn te gebruiken. Google Apps for Teams bood gebruikers de mogelijkheid om een aantal diensten van Google te gebruiken zonder de registratie van een Google-account. Deze accounts zullen nu omgezet worden naar volledige Google-accounts. Google Listen is volgens Google overbodig geworden. De dienst bood gebruikers de mogelijkheid om naar een podcast te kunnen luisteren, maar ze is inmiddels ingehaald door verschillende andere applicaties van het bedrijf zelf. De video’s uit Google Video for Business worden gemigreerd naar Google Drive.