2min

Tags in dit artikel

, , ,

Eastman Kodak annonceert de LS443 Zoom Digital Camera, het nieuwe topmodel in Kodaks 2002 EasyShare-portfolio. De EasyShare-camera combineert vorm en functie met haar fraaie, smaakvolle ontwerp, lichtsterk objectief en een resolutie van 4,0 megapixel, voor schitterende afdrukken die gemaakt kunnen worden van 10×15 cm tot posters van 50×70 cm.

In overeenstemming met haar traditie van kwaliteit en innovatie heeft Kodak samengewerkt met de Duitse objectievenfabrikant Schneider-Kreuznach, die enkele van ‘s werelds beste professionele objectieven produceert en al gedurende 89 jaar toonaangevend is op het gebied van lensontwerp en –technologie. Speciaal voor de LS443 hebben ingenieurs van beide bedrijven het nieuwe Schneider-Kreuznach Variogon objectief ontwikkeld. Deze zeer nauwkeurig ontworpen 3x zoomlens, in combinatie met Kodaks eigen kleurentechnologie, zorgen dat met de LS443-camera verbluffende foto’s kunnen worden gemaakt.

“In lijn met ons streven om de digitale beeldkwaliteit steeds verder te verbeteren, is de LS443 de eerste digitale camera van Kodak die voorzien is van het nieuwe Schneider-Kreuznach Variogon objectief. Hierdoor komt een scherpte en beeldkwaliteit van professioneel niveau beschikbaar op een digitale camera uit de consumentenklasse”, zegt Pierre Schaeffer, chief marketing officer en vice-president van Kodaks Digital & Applied Imaging divisie. “Hoewel de lens van professionele kwaliteit is, blijven gebruikers nog steeds beschikken over de intelligente eenvoud van een EasyShare digitale camera. De LS443 is dé digitale camera om te hebben, omdat deze eenvoud van gebruik combineert met een elegante vormgeving en kwalitatief hoogwaardige afdrukken – een complete oplossing voor een geweldige prijs.”