Een scherpe prijs, tot 16 uur speeltijd en een bliksemsnelle USB 2.0-aansluiting maken de Jukebox 2 tot de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een handige MP3 / WMA-speler die daarnaast als opslagmedium kan worden ingezet.

Creative, wereldwijd marktleider op het gebied van digitale entertainmentproducten voor personal computers en het Internet, stelt de Creative Jukebox 2 voor, de eerste MP3-speler van Creative met een bliksemsnelle USB 2.0-aansluiting. De uiterst lichte, stijlvolle en eenvoudig te gebruiken Jukebox 2 heeft een harde schijf van 10GB waarop audiobestanden – meer dan 2000 tracks in MP3-formaat of zo’n 5000 tracks in WMA-formaat – of andere data kunnen worden opgeslagen.

Net als de andere producten in het bekroonde Jukebox-assortiment van Creative biedt de stijlvolle Jukebox 2 uitzonderlijke geluidskwaliteit en gebruiksgemak. De signaal/ruisverhouding gaat tot 98dB en de reeks functies omvat AudioSync, waardoor gebruikers muziekbestanden kunnen synchroniseren met meerdere PC’s, een scroller en een handige zoekfunctie, waarmee gebruikers heel eenvoudig muziekcollecties kunnen doorzoeken en afspeellijsten kunnen samenstellen en bewerken. Daarnaast is er de krachtige EAX*-audiotechnologie met standaard 4-kanaals audio, Smart Volume Management* waarmee volumeverschillen tussen de tracks worden uitgevlakt en natuurlijk verschillende omgevingseffecten om de muziekweergave nog verder te verbeteren.

De adviesprijs voor de Creative Jukebox 2 bedraagt EUR 329,-. De Jukebox is nog deze maand in de winkels verkrijgbaar.