min

Tags in dit artikel

, , ,

ThunderStore, een Nederlands software ontwikkelaar en distributeur van anti-virus software is door haar leverancier Kaspersky Labs uitgeroepen tot een van de drie beste partners in Europa. ThunderStore distribueert in de Benelux de gehele Kaspersky Anti Virus lijn, bestaande uit bedrijfslicenties voor netwerk, desktop en email virusbeveiliging en uit de thuisgebruikers licenties.

ThunderStore’s expertise op het gebied van virusbeveiliging gaat terug naar 1988 toen onder leiding van de huidige directeur, Dick Geheniau, het anti-virus product ThunderByte met succes op de markt gebracht werd. Deze kennis over de anti-virus markt is gebruikt om in 1999 met succes Kasperky Anti Virus op de Benelux markt te introduceren.

Sinds drie jaar fungeert ThunderStore als ‘preferred security partner’ voor grote Internet Services Providers (Planet Media, Freeler,etc) en hardware leveranciers (Fujitsu Siemens). De distributie via deze kanalen heeft in Nederland voor grote herkenbaarheid en acceptatie van Kasperky Anti-Virus gezorgd. Naast het OEM kanaal heeft ThunderStore een aanzienlijk resellerkanaal opgebouwd. Deze resellers zijn verspreid door heel Nederland en België en zijn getraind in de verkoop van Kasperky Anti-Virus. Inmiddels is 75% van alle ThunderStore resellers gecertificeerd KAV partner. Dit houdt in dat zij naast de verkoop ook bevoegd en bekwaam zijn om implementatie en klantensupport aan te bieden.