2min

Tags in dit artikel

,

De GPS3400 Voice wordt vandaag in heel Europa gelanceerd. De volledige kit bestaat uit de GPS3400 ontvanger, SmartST Professionele pan-Europese GPS software (België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland), bevestigingskit voor in de wagen incl. lader voor 599.00 euro BTW inbegrepen. Een upgrade voor de Verenigde Staten en Canada is optioneel beschikbaar.

Navman’s volledig nieuwe SmartST Professional GPS software is geoptimaliseerd voor gebruik van de Navman GPS expansion pack op de iPaq Pocket PC’s en combineert de laatste nieuwe NavTech Map Data met een makkelijk te gebruiken en intuïtieve gebruikersinterface. Heel België (minder dan 24MB) kan makkelijk op het interne geheugen van een iPaq opgeslagen worden waardoor er geen extra dure CompactFlash of SD geheugenkaart nodig is die bovendien het hele systeem nodeloos kan vertragen. Met SmartST kan je routebegeleiding krijgen door te zoeken naar een adres met huisnummers, een kruispunt, een point of interest uit de uitgebreide database. Je kunt zelf het volume en de stijl van de stem kiezen die je begeleidt (mannelijk of vrouwelijk in Nederlands, Frans, of een andere Europese taal zoals Engels, Duits, Spaans of Italiaans) en die je vooraf waarschuwt op hoeveel meter je het volgende manoeuver moet doen. Een dynamische re-routingfunctie volgt automatisch jouw actuele locatie en herberekent de route in het geval je door omleiding of afgesloten wegen van de aanbevolen route afwijkt.

Voor een beperkte periode (binnen de 120 dagen na lancering van de GPS3400) kunnen gebruikers van eender welke Navman GPS iPaq Expansion Pack (ofwel de Navman GPS3000 of eender welke andere op Navman hardware gebaseerde oplossing voor iPaq) een upgrade doen naar de volledige versie SmartST Professional met alle Europese mapdata voor 199 euro incl. BTW. Dit aanbod is geldig voor alle gebruikers van de Navman GPS hardware voor iPaq. Silicon Technology is aangesteld als invoerder en distributeur. Naman GPS3400 en SmartST Professionele GPS software zullen beschikbaar zijn via IT retailers als Exell, Fnac, Selexion en groeperingen als Compu@Home en Biass, maar ook via telecom verdelers en installateurs.