1 min Devices

Trust breidt cradle concept uit met design muizen

De Trust 350SX Cradle Mouse Wireless Optical is een draadloze optische muis die de gebruiker ongekende bewegingsvrijheid, prestaties en gebruiksgemak levert. De vijfknops, draadloze muis kan na gebruik in de mooi vormgegeven cradle worden geplaatst. Deze cradle heeft een ingebouwde ontvanger en herlaadt de batterijen van de muis, ook wanneer de PC uitstaat.

De muis is geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen en wordt geleverd met software om de knoppen en het scrollwiel te programmeren.

Trust breidt cradle concept uit met design muizen

De Trust 350WBR Wireless Mouse is een vijfknops draadloze muis met scrollwiel. Ook deze muis wordt geleverd met PS/2 cradle met geïntegreerde ontvanger die gebruikt kan worden voor het opbergen en opladen van de muis.

De Trust 350WB Wireless Mouse is een vijfknops draadloze muis met scrollwiel en deze wordt geleverd met PS/2 cradle met geïntegreerde ontvanger.

De Trust 350B Mouse is een vijfknops muis met scrollwiel. De bijgeleverde cradle is te gebruiken als opslagplaats zodat het bureau opgeruimd is wanneer de computer niet wordt gebruikt.