1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Een notebook is erg handig, maar alle kabels van de verschillende accessoires in de notebooktas kunnen voor ongemak zorgen. Daarom presenteert Trust nu de nieuwe compacte Micro Mouse Retractable USB ( http://www.trust.com/14154 ) uit het Portable Solutions assortiment dat erop gericht is om de veeleisende notebookgebruiker te voorzien in veelzijdige en duurzame accessoires voor maximale mobiliteit. Deze zeer compacte, optische muis heeft een uittrekbare USB kabel met een USB-aansluiting, die in 5 verschillende lengtes kan worden uitgetrokken. Wanneer er met de muis wordt gewerkt kan de ideale lengte van de kabel makkelijk worden ingesteld. Doordat de kabel na gebruik weer helemaal kan worden opgerold, raakt deze niet meer in de war met andere kabels als de muis wordt opgeborgen.

De compacte muis heeft een optische sensor waarmee nauwkeurig kan worden gewerkt, drie knoppen en een scrollwiel. Door de handige vorm is de speciale notebook-muis geschikt voor zowel links- als rechtshandige gebruikers. Dit product beschikt over de nieuwste energiebesparende techniek, waardoor de notebook accu nog langer mee gaat. De muis is compatibel met de Intelli Mouse standaard en is makkelijk aan te sluiten doordat deze volledig Plug & Play is.

De Trust Micro Mouse Retractable USB wordt geleverd met een handige beschermende tas en een meertalige gebruikershandleiding en is verkrijgbaar vanaf half augustus.