1 min Devices

Kingston levert eerste ValueRAM DDR400

Kingston levert eerste ValueRAM DDR400Kingston Technology start de uitlevering van DDR400 (PC3200) DIMM geheugenmodules. De modules zijn ontwikkeld voor – en getest op – de nieuwste PC-moederborden die deze geheugentechnologie ondersteunen. De acceptatie van de DDR-geheugentechnologie heeft zich de afgelopen maanden duidelijk afgetekend. Alle platforms voor servers, werkstations, desktop PC’s, notebook PC’s en netwerksystemen worden voor deze technologie voorbereid. DDR is daarmee dé geheugentechnologie voor 2003.

Met de toevoeging van DDR400 geheugenmodules aan het ValueRAM productportfolio, onderstreept Kingston opnieuw zijn streven om systeemontwerpers al in een vroeg stadium te voorzien van de nieuwste technologie.

Kingston heeft zijn nieuwe DDR400 technologie terdege op specificaties en prestaties beproefd met het Agilent 83000 testsysteem. Daarna zijn de geheugenmodules met succes getest als onderdeel van de nieuwste PC-moederborden die de DDR400-technologie ondersteunen. Op basis van de resultaten heeft Kingston nu besloten DDR-400 modules van 256 MB en 512 MB op de markt te brengen, zodat systeemontwerpers en ‘early adopters’ zich kunnen voorbereiden op een geheugentechnologie die op korte termijn dé standaard zal zijn..