1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Hercules kondigt vandaag met trost de release aan van de SmartTV on Screen, een extern apparaat dat wordt aangesloten op de PC en zorgt voor volledige schermweergave van televisie of andere video bronnen op een computer monitor, via composiet of S-Video ingangen. De SmartTV on Screen is een stand-alone apparaat die zowel met CRT als LCD monitoren gebruikt kan worden. De SmartTV on Screen wordt geleverd met een handige, ergonomisch ontworpen infrarood afstandsbediening met eenvoudige toegang tot alle essentiële functies.

"Behalve dat de Smart TV on Screen een computer monitor transformeert in een TV toetstel met hoge resolutie heeft de Smart TV on Screen ook audio en video ingangen die kunnen worden gebruikt om een breed scala aan apparaten op aan te sluiten – waaronder game consoles en DVD spellers – voor briljante, volledige beeldweergave." zegt François Garet, Hercules Audio/Video Group Manager. "Het apparaat is compact en heeft een aantrekkelijke zilveren kleur die past in elke omgeving. Met een resoluties van 1024×768 zorgt de Smart TV on Screen voor kristal heldere beelden op alle type monitoren."

De Smart TV on Screen (PAL/BG DK edition) zal half maart beschikbaar zijn voor een verkoop adviesprijs van EUR 199,99 (incl. BTW).