2min Devices

Hercules lanceert de Smart TV Stereo

Hercules kondigt met trots de lancering aan van de Smart TV Stereo, een nieuwe en zeer rijk uitgeruste Stereo TV kaart. De Smart TV Stereo wordt standaard geleverd met een afstandsbediening waarmee vanuit de luie stoel de TV, videorecorder en teletekst bediend kunnen worden. Met de Smart TV Stereo kunnen Tv-uitzendingen opgenomen worden zoals films en voetbalwedstrijden, allemaal in MPEG-2 formaat. De geïntegreerde Time-shifting functie maakt het mogelijk een programma op te nemen, ondertussen even weg te gaan en bij terugkomst de gemiste beelden terug te kijken, dit terwijl de opnames nog doorgaan!

Hercules lanceert de Smart TV Stereo

De Hercules Smart TV Stereo levert alle eigenschappen die een modernere TV ook heeft, zoals:

 • een TV tuner van hoge kwaliteit
 • een infrarood afstandsbediening
 • stereo geluid

Daar bovenop komen ook de volgende geavanceerde features:

 • TV instant replay: Pauzeer en spoel live Tv-programma’s terug
  terwijl ze opgenomen worden. Wanneer bijvoorbeeld de telefoon gaat, kan de gebruiker op de pauzeknop drukken en het beeld bevriezen, om na het gesprek het programma weer op te pakken op het punt waar het was onderbroken. Er hoeft niet meer gewacht te worden tot het volledige programma is opgenomen zoals bij videorecorders, er kan tussentijds ingeschakeld worden!
 • Video knippen en samenvoegen: Knip ongewilde delen uit opnames,
  zoals reclameblokken, en plak de film daarna tot één geheel.
 • Programma Gids: Haal alle programma-informatie op van online
  Tv-gidsen.

Net zoals de standaard Smart TV komt de Smart TV Stereo in een bundel samen met Cyberlink Power VCR II, waarmee MPEG-2 in realtime opgenomen kan worden met een resolutie van 720×480. De gebruiker kan beelden van hoge kwaliteit, MPEG-2 (DVD kwaliteit) en MPEG-1 (VCD) opslaan op de harde schijf, direct vanaf de TV of andere analoge bronnen zoals videorecorders, camcorders en webcams. De Smart TV Stereo is nu beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van EUR 99,99 (incl. BTW)