2min

Tags in dit artikel

Hitachi Digital Media Group lanceerde de CP-X870D, een LCD-projector met een lange levensduur, ontworpen voor reclame- en digitale informatietoepassingen. De nieuwe projector biedt de ideale combinatie: een grootformaatscherm voor informatieve en reclamedoeleinden, met vaste of bewegende beelden voor voorbijwandelende klanten, én tegelijk een product met een uitzonderlijk lange levensverwachting en lage onderhouds kosten. "Meer en meer pubs, clubs en shops gebruiken LCD-projectoren voor reclame en doelgerichte communicatie met de klanten. Onze ingenieurs brachten veel tijd door met deze bedrijfjes om exact te begrijpen wat zij van een LCD-projector verwachten. Daarna ontwikkelden ze de CP-X870D, een product op maat van dit milieu", verduidelijkt Nick Rogers, projector business manager bij Hitachi Digital Media Group.

De CP-X870D biedt shop-, pub- en clubuitbaters een hele waaier mogelijkheden om met klanten te communiceren en hen te beïnvloeden. De projector is perfect aansluitbaar op zowel video als pc, zodat de klanten de keuze hebben om reclame af te spelen en/of tussendoor specifieke promoties vanuit de pc aan te bieden. "Een prima voorbeeld is de winkelier die een specifiek artikel wil promoten en zijn klanten tijdelijk een speciale prijs aanbiedt: hij kan de CP-X870D inschakelen om zijn klanten in de winkel beelden en prijsgegevens te tonen. Zodra de voorraad van dit artikel weggewerkt is, kan hij eventueel beslissen een ander product een specifieke promotie te gunnen", licht Nick Rogers toe.

De CPX870D heeft aansluitingen voor draadloze en bekabelde LAN’s, en is via het populaire draadloze 802.11B-protocol geschikt voor monitoring of draadloze aansluiting op afstand. Via de draadloze verbinding kan het scherm kwaliteitsvol stilstaand en beperkt bewegend beeldmateriaal tonen. Hierdoor kunnen de projectoren probleemloos – zonder bekabeling – op elke locatie worden geïnstalleerd.