1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Voor de trotse bezitters van het besturingssysteem Windows XP heeft softwaregigant Microsoft een aantal Fun-Packs klaarstaan. De Fun Packs hebben alles in zich, om het bureaublad te voorzien van een frisse zomerse uitstraling. Niet alleen het bureaublad kan onder handen genomen worden met de Fun Packs, maar ook Windows Mediaspeler 9 en Movie Maker 2 ondergaan een positieve invloed.

Het Spring Fun-Pack bestaat uit maar liefst 4 downloads. Twee screensavers, en voor zowel Windows Media Speler 9 en Movie Maker 2 staat er een uitbreiding klaar. De Fun Packs zijn behoorlijk decoratief, maar het systeem krijgt er geen extra functionaliteit door.

De download voor Windows Media Speler 9 bestaat uid de add-on 3D-picuture met allemaal frisse "lente-achtige" thema’s. De download voor Movie Maker 2 bestaat uit 6 nieuwe video bestanden, 3 muziek bestanden en 5 audioovergangen, met daarbij ook nog eens zo’n 50 geluidseffecten. Ook krijg je bij de Fun Pack 15 wenskaarten voor bijzondere gelegenheden zoals moederdag, vaderdag, een huwelijk en een eindexamen. Ook zitten er nog 70 lente-favorieten bij voor de Internet Explorer. Als de Fun Packs een succes worden, zal Microsoft ze waarschijnlijk iedere jaargetijde gaan aanbieden.