1 min

Tags in dit artikel

,

Eastman Kodak introduceert twee nieuwe digitale camera’s in de EasyShare-familie. Het betreft de Kodak EasyShare CX6330 en CX6200. De Kodak EasyShare CX6200 digitale camera is ontworpen voor de prijsbewuste consument die zijn eerste stappen zet in de wereld van de digitale fotografie. De camera heeft een resolutie van 2 megapixels en een 3x digitale zoom. Het 1,6 inch grote LCD-scherm kan je gebruiken om een foto zowel voor als na de opname te beoordelen.

Met de ‘Share’-knop van de CX6200 kun je een foto afdrukken, per e-mail verzenden of er bepaalde labels aan toe te voegen (zoals ‘markeer als favoriet’). De EasyShare CX6200 digitale camera is vanaf augustus verkrijgbaar voor een adviesprijs van 159 euro. De EasyShare CX6330 camera heeft een opnameresolutie van 3,1 megapixels en is voorzien van verschillende instellingen voor veel voorkomende situaties, zoals sport-, nacht-, close-up- en landschapsfoto’s.

De CX6330 is voorts uitgerust met een asferische Kodak Retinar zoomlens (volledig van glas gemaakt, 3x optische zoom), een 3,3x digitale zoom, de exclusieve Kodak Colour Science-technologie, multi-zone autofocus en automatische beeldrotatie. Met de camera kun je ook korte videofilmpjes met geluid opnemen. De Kodak EasyShare CX6330 digitale camera is vanaf juni verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 349 euro.