2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Ministerie van Economische Zaken selecteert content management software van Green Valley. Recentelijk heeft het Ministerie van Economische Zaken een contract met Green Valley uit Delft afgesloten om haar ambities op het gebied van internet en intranet van de komende jaren te realiseren. Met deze aanschaf migreert het ministerie naar een enkel beheersysteem voor meer dan 100 sites.

Het Ministerie heeft de keuze op Green Valley laten vallen na een uitgebreide vergelijking en systeemtesten van de belangrijkste nationale en internationale leveranciers voor geavanceerde content management systemen. Momenteel vinden reeds de eerste migraties plaats van bestaande sites naar het nieuwe content management systeem, waarbij meer dan 40.000 pagina’s uit diverse bronnen worden geconverteerd.

De keuze voor de oplossing van Green Valley is terug te voeren op diverse onderscheidende factoren. Naast een geavanceerde technologie, was het gebruik van open standaarden een belangrijke factor die de keuze bepaalde. Dit resulteerde in een bijzonder gebruiksvriendelijke oplossing, waarmee het ministerie niet alleen kan voldoen aan de vele specifieke wensen en eisen voor de verschillende sites, maar deze bovendien zelfstandig kan uitbreiden en aanpassen. Green Valley, onlangs nog bekroond met een notering in de European Technology Fast 500 ranglijst van Deloitte & Touche, biedt een modulaire oplossing, waarmee het Ministerie van Economische Zaken zich verzekert van een gedegen groeipad voor de komende jaren.

Over Green Valley
Green Valley, gevestigd in Delft, is een toonaangevende ontwikkelaar van high-end web en enterprise content management software in Nederland. De klanten van Green Valley gebruiken Discovery Server voor het beheren van hun sites op internet, intranet en/of extranet. Green Valley levert een uiterst krachtig en gebruiksvriendelijk CMS, dat speciaal geschikt is voor organisaties waar veel medewerkers een constante bijdrage moeten leveren aan een kwalitatief en kwantitatief hoge informatie- en communicatiestroom.