De Amerone USB Memory Watch is een modieus vormgegeven herenhorloge met een ingebouwde opslagcapaciteit. En vanaf deze maand is het bekende USB Memory Horloge niet alleen verkrijgbaar in 32, 128, 256 maar ook in 512MB USB 2.0

De Memory Watch is de eenvoudigste manier om uw persoonlijke bestanden op te slaan en te transporteren. Het is een draagbare opslagmedia, ontworpen in een fraai vormgegeven polshorloge. Dit horloge kan computerbestanden zoals data-, foto-, video- en audiofiles opslaan zonder gebruik te maken van floppy disks of CD’s. Waar u ook bent, de Memory Watch geeft onmiddellijke toegang tot uw bestanden.

De Amerone USB Watch UMW is veilig in gebruik omdat bewaarde documenten in publiek toegankelijke mappen kunnen worden opgeslagen of in persoonlijke mappen die beveiligd zijn met een wachtwoord*. Met de USB kabel, kan het horloge direct worden aangesloten worden aan elke desktop PC inclusief Apple MAC, notebooks of PDA die voorzien zijn van een USB poort.

De Memory Watch wordt ondersteund door Windows CE, 98SE, 2000, ME, XP, Linux 2.4 of hoger, MAC OS 8.6 of hoger. Met de UMW configuratie tool* kunt u tevens uw gegevens beveiligen.

Prijzen vanaf 49.90 voor de 32MB tot 299 Euro inclusief BTW voor de 512 MB USB 2.0