1 min

Tags in dit artikel

, , ,

In Parijs gaat de Macworld Expo eind augustus van start. De nieuwe generatie iMacs zullen daar door Apple onthuld worden. Waarschijnlijk zal Apple ook een nieuwe tablet-computer tonen. Dit meldt The Register omdat er door een bedrijf in Europa patent is aangevraagd op een tablet-computer ontwerp.

In mei 2004 werd het patent op het ontwerp toegekend volgens The Register. In 2003 waren er al geruchten over een alles in één oplossing. Dat er aan een nieuwe handheld werd gewerkt in die tijd ontkende Steve Jobs aan alle kanten. Mac OS X zou op een grote iPod draaien zo werd in 2003 gespeculeerd. Verder gingen de geruchten rond dat het nieuwe model in januari 2004 op de markt zou komen.

Apple meldde dat Steve Jobs de openingstoespraak niet zelf zou verzorgen op 31 augustus. Steve Jobs werd namelijk onlangs nog geopereerd aan een tumor in zijn alvleesklier. De verwachting zijn dat Steve Jobs in september weer aan het werk gaat. Tim Cook zal het dagelijkse bestuur van Steve Jobs overnemen zolang dat nodig is.