min

Tags in dit artikel

, , , ,

Dot Hill, wereldwijde leverancier van opslagsystemen heeft de functionaliteit van zijn SANnet II opslagsystemen uitgebreid. Dot Hill komt hiermee nog beter tegemoet aan de eisen die klanten hebben ten aanzien van de schaalbaarheid en betrouwbaarheid van opslagsystemen.

De verbeterde SANnet II systemen ondersteunen maximaal 32 logical drives met een hogere capaciteit van 64 terabyte. Hiermee worden de eisen die applicaties stellen aan storage-apparatuur ruim ondersteund. Ook heeft Dot Hill nieuwe elementen toegevoegd voor het beheer waardoor het systeem beter gemonitord en bestuurd kan worden. Dit biedt extra bescherming tegen het verlies van data. Ook bieden de systemen organisaties meer flexibiliteit in het gebruik. De SANnet II systemen ondersteunen nu zowel de Fibre Channel als Serial ATA drive technologie met dezelfde RAID controller. Ook zijn de systemen geschikt voor de nieuwste typen disks. Hiermee kan een storage-omgeving ingericht worden met een optimale verhouding tussen prijs en prestatie.

“We merkten dat de behoeften van onze klanten veranderden. Door de flexibele en schaalbare infrastructuur van de SANnet II productlijn, hebben we eenvoudig enkele verbeteringen aan kunnen brengen waarmee we tegemoet komen aan deze behoeften”, aldus Raymond Groebbé, Marketing Director EMEA van Dot Hill. "Niet alleen nieuwe klanten kunnen van deze verbeteringen profiteren. We bieden onze huidige klanten kosteloos een upgrade van hun apparatuur. Voor ons is het immers van belang dat zij over een schaalbare oplossing beschikken die maximale resultaten levert voor de gedane investering."

De nieuwe SANnet II opslagsystemen zijn wereldwijd beschikbaar bij Dot Hill’s distributeurs en resellers. Ook klanten die hun bestaande systemen willen upgraden kunnen hiermee contact opnemen.